Geçen haftadaki sayfa görünümleri

Sayfalar

17 Kas 2010

A scanner Darkly

  İlk sahne...

Charles Frack; kendini ve köpeği  yıkayışı,ağız mimikleri-seyirtik bir ağız hareketi, nevrotik hareketler :).....

Robert Downer JR. (Barris) adamım

Neden bu saçmalığa kafam basmıyor ?Kafam basmıyor biliyor musun?İnsanların da uyuşturucuda aradıkları bu zaten!Başını alıp gitmek isteyip de bağımlı olmak berbat bir şey!

D maddesi:DELİLİK ,DEVASIZLIK ve DIŞLANMA demektir...Soyutlanma ve yalnızlık.Birbirinizden şüphelenme ve nefret etme
D,Devrilmek,Düşmek yani ölüm demektir.. Yavaş bir ölüm  sanki içiniz geçer gibi...

Charles Frack'ın intihar sahnesi hayır,hayır! kötü bir şarap almak mı? Merlotte olmalı ..Tüm günahların okunuşu, okuyan adamın bin bir gözünün olması iyi ki güzel şarap almışım :)

    Bir tarayıcı neyi görür?Kafanın içini mi ?Kalbin derinliklerini mi? Benim içimi görür mü?İçimizi görür mü?Apaçık mı görür? Belli belirsiz mi? Umarım apaçık görüyordur,zira ben artık içimi göremiyorum..Gördüğüm tek şey kasvet.Umarım herkes için iyisini becerir.Çünkü tarayıcının  benim gördüğüm  gibi belirsiz görüyorsa... O zaman bitmişim  tamamen bitmişim demektir...Ölümü böyle boylayacağız demektir.Çok az bilerek ve o azıcık şeyi de yanlış bilerek ..

  Deli ,devasız ve dışlanmışların dedikleri...
Canlı ve cansız nesneler özelliklerini değiş tokuş ediyorlar.Cansız nesnelerin dürtüsü .Canlılarınkinden daha güçlü(ki bence çok doğru)...Canlılar asla ölülerin amaçlarına hizmet için kullanılmamalı.Ama mümkünse;ölüler ,yaşayanların amaçlarına hizmet etmeli...

   Son sahne... Tarlada fark ediş ..
Dünyadan yükselen ölümü gördüm.
Toprağın bağrından.
Mavi bir tarladan.
Dostlarım için bir armağan.. (Philip K. Dick)

Hiç yorum yok: